Επισκυεή Πλυντήριο ρούχων

Οικιακό Ψυγείο

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων,Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων,Επισκευή Κουζίνας-Φούρνου,Επισκευή Στεγνωτηρίου,Επισκευή Οικιακών Συσκευών,Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων,Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων,Επισκευή Κουζίνας-Φούρνου,Επισκευή Στεγνωτηρίου,Επισκευή Οικιακών Συσκευών

Επισκευές ψυγείων παντός τύπου και μάρκας

Επισκευή Οικιακό Ψυγείο

Επισκευές ψυγείων παντός τύπου και μάρκας

Τώρα ότι και να συμβεί στο ψυγείο σου, από όπου και αν το έχεις αγοράσει, καλεσέ μας για να το επισκευάσεις:

 • Επισκευές ψυγείων παντός τύπου και μάρκας (Μονόπορτα – Δίπορτα-Ψυγειοκαταψύκτες – Ντουλάπες).
 • Από εξειδικευμένους τεχνικούς.
 • Άμεση διάγνωση βλάβης.
 • Επίσκεψη τεχνικού εντός 24 ωρών (Αφορά όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα).
 • Γνήσια ανταλλακτικά.
 • Εξουσιοδοτημένος επισκευαστής .
 • Παραλαβή και παράδοση κατ’ οίκον.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή της ηλεκτρικής συσκευής σου, διαθέτοντας πιστοποιημένους τεχνικούς ηλεκτρικών συσκευών, με ανταλλακτικά υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας από επώνυμους κατασκευαστές, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για απόλυτη συμβατότητα με τη συσκευή σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα υπολογίσεις το κόστος για service ψυγείου – κατάψυξης;

Υπάρχει ένα κόστος διάγνωσης βλάβης 30€+ΦΠΑ, το οποίο αφαιρείται από την τελική τιμή επισκευής, εφόσον ολοκληρωθεί με τον ίδιο τεχνικό. Έπειτα, μεγάλη επίδραση στην τελική τιμή έχει το κόστος ανταλλακτικών.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το ψυγείο σου αξίζει ειδική μεταχείριση.

Ποιο είναι το κόστος για αλλαγή μοτέρ ψυγείου;

Το κόστος για αλλαγή μοτέρ ψυγείου κυμαίνεται περίπου στα 250€, όπου συμπεριλαμβάνονται υλικά και εργατικά. Η τιμή μπορεί να μεταβληθεί σημαντικά, ανάλογα με το μοντέλο ψυγείου και το αν θα χρειαστεί αλλαγή φίλτρων ή συμπλήρωση στο φρέον.

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούν οι τεχνικοί μας για επισκευές ψυγείων;

Αν χρειάζεσαι για το ψυγείο επισκευή, service, συντήρηση, θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλο ψυκτικό στην περιοχή σου, σε όλη την Αθήνα (και το λεκανοπέδιο Αττικής).

Ενδεικτικά, μερικές περιοχές στην Αθήνα που εξυπηρετούν συχνά είναι: Πατήσια, Κυψέλη, Γαλάτσι, Κολωνάκι, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία, Αμπελόκηποι, Νέα Σμύρνη, Αγία Παρασκευή, Βύρωνας Καλλιθέα, Γλυφάδα, Μαρούσι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Φιλαδέλφεια, Εξάρχεια, Βούλα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Άλιμος, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος.

Ποιες μάρκες ψυγείων αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

Αναλαμβάνουν την επισκευή ψυγείου κάθε μοντέλου και μάρκας, όπως:

Ariston, Morris, Schaub Lorenz, Hotpoint, Miele, Kuppersbusch, Indesit, AEG, BlueSky, Candy, Electrolux, Eskimo, General Electric, Neff, Pitsos, Samsung, Sharp, Whirlpool, Bosch, Siemens, LG.

Οι τεχνικοί ψυγείων μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα όλες τις εργασίες που μπορεί να χρειαστείς για το ψυγείο σου, όπως η τοποθέτηση (εγκατάσταση), συντήρηση, ή επισκευή και σέρβις ψυγείων.

 

Ποια είδη ψυγείων αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης

 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης

 • Ψυγείο ντουλάπα

 • Γαλλικό ψυγείο

 • Ψυγείο συντήρησης

 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη

 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο

 • Ελεύθερο ψυγείο

 • Ψυγείο κρασιών

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι και έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που το χρειάζεσαι.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα – βλάβες οικιακών ψυγείων;

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που προμηνύουν βλάβες ψυγείων είναι:

 • Το ψυγείο δεν ψύχει.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου, ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση.

 • Το μοτέρ ψυγείου δουλεύει συνέχεια.

 • Δε δουλεύει το μοτέρ ψυγείου.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει ή το ψυγείο δουλεύει συνέχεια.

 • Δε δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.

 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση.

 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα.

 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο no frost πιάνει πάγο ή δεν κάνει απόψυξη.

Το σημαντικότερο βήμα στις επισκευές ψυγείων, είναι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς το πρόβλημα και επικοινωνήσεις με έναν τεχνικό ψυγείων, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και οικονομικά τη βλάβη.

Πίσω από όλα αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, υπάρχει μια βλάβη στο εσωτερικό του ψυγείου σου, η οποία χρειάζεται άμεση επισκευή. Οι τεχνικοί οικιακών συσκευών της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες για επισκευή ψυγείου και μπορούν να σε βοηθήσουν για όλα τα προβήματα του ψυγείου σου, άμεσα και υπεύθυνα.

Πώς θα αντιμετωπίσεις σωστά τις βλάβες ψυγείων;

​​

 • Μην κάνεις πειράματα με το ψυγείο σου, για να αποφύγεις ατυχήματα.

 • Επικοινώνησε με έναν αξιολογημένο τεχνικό για την επισκευή του ψυγείου. 

 • Βάλε στο πρόγραμμα τη σωστή συντήρηση ψυγείου (περίπου κάθε 2 χρόνια).

 • Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες χρήσης για μέγιστη απόδοση.

Αφού αντιληφθείς το πρόβλημα, είναι ώρα να δράσεις. Για να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη, υπάρχουν κάποια πράγματα, πριν, αλλά και μετά την επισκευή ψυγείου, που πρέπει να προσέξεις.

Προσπαθώντας να διορθώσεις τη βλάβη χωρίς τη βοήθεια τεχνικού, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Είτε σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις για λόγους οικονομίας, είτε το πρόβλημα σου φαίνεται πολύ απλό, η πραγματικότητα συχνά είναι διαφορετική. Προτίμησε να εμπιστευτείς ένας εξειδικευμένο τεχνικό στις βλάβες ψυγείων, για σίγουρα αποτελέσματα.

Αφού απευθυνθείς σε έναν τεχνικό ψυγείων που θα διορθώσει τη βλάβη, είναι σημαντικό να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό, είναι να καθαρίζεις συχνά το ψυγείο σου και να μην αμελείς τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ώστε να μην προκύπτουν βλάβες.

Αν και κάποια πράγματα μας φαίνονται αυτονόητα, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούμε σωστά τις συσκευές μας. Για να αποφύγεις, όσο γίνεται, την επισκευή ψυγείου, είναι καλό να διαβάσεις και να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης του ψυγείου σου, ώστε να εξασφαλίζεις την επιθυμητή απόδοση, χωρίς να εξαντλείς το μηχανισμό του.

 

Πώς θα εξασφαλίσεις την καλύτερη λειτουργία του ψυγείου σου;

 • Κατά την αγορά ψυγείου, αναλογίσου τι ανάγκες έχεις. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, επίλεξε εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε καλύπτουν. Ιεράρχησε τα χαρακτηριστικά του ψυγείου, ώστε να μπορείς να ελέγξεις το κόστος αγοράς του.

 • Αυξομείωσε τη θερμοκρασία, ανάλογα με το είδος τροφίμων που έχεις μέσα (λαχανικά, κρέας). 

 • Μην παραφορτώνεις το ψυγείο. Βάλε στα ράφια όσα σου επιτρέπει η χωρητικότητα του και προσπάθησε να μην τα ακουμπάς στην πλάτη του ψυγείου. 

 • Κάνε συχνή απόψυξη στο ψυγείο σου. Θα βοηθήσει στην αποτελεσματική ψύξη και να μην σχηματίζονται κομμάτια πάγου.

 • Μην ανοιγοκλείνεις την πόρτα του ψυγείου συνέχεια. Κράτα την κλειστή, όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα. Τη στιγμή που ανοίγει, χάνεται ένα κομμάτι της ψύξης. Το ψυγείο σου θα καταναλώσει περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσει σε σταθερά επίπεδα την ψύξη. 

Τι μπορείς να κάνεις, αν το ψυγείο κάνει θόρυβο;

Ένα μικρό συνεχόμενο βουητό στο ψυγείο είναι κάτι φυσιολογικό και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Από την άλλη πλευρά, ο περίεργος θόρυβος ψυγείου είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας. Υπάρχουν μερικά πολύ απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις, για να διαπιστώσεις αν όντως έχει κάποια βλάβη.

1. Έλεγξε το λάστιχο της πόρτας.

Μήπως τώρα τελευταία η ένταση του ψυγείου έχει αυξηθεί και το απαλό βουητό που άκουγες έχει μετατραπεί σε θόρυβο; Το πρώτο που έχεις να ελέγξεις, είναι μήπως έχει χαλαρώσει το λάστιχο της πόρτας. Είναι αρκετά πιθανό να μην κλείνει καλά η πόρτα ψυγείου και για αυτό να ακούγεται πιο δυνατά ο θόρυβος.

2. Ρύθμισε σωστά το θερμοστάτη ψυγείου.

Μια άλλη πιθανή αιτία που κάνει θόρυβο το ψυγείο σου, είναι η λανθασμένη θερμοκρασία. Πολλές φορές, ξεχνάμε να ρυθμίσουμε το θερμοστάτη ψυγείου ανάλογα με την εποχή που έχουμε ή δεν κάνουμε σωστή χρήση της συσκευής μας. 

Έτσι, το μοτέρ ψυγείου αναγκάζεται να δουλεύει συνεχόμενα και με διπλή ένταση για να πιάσει την κατάλληλη θερμοκρασία. Το καλοκαίρι, πρέπει να ρυθμίζεις το θερμοστάτη σε πιο χαμηλή θερμοκρασία, ενώ το χειμώνα σε λίγο πιο υψηλή θερμοκρασία.

3. Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει σωστή τοποθέτηση ψυγείου.

Κατά την εγκατάσταση ψυγείου, είναι σημαντικό να γίνει η σωστή ευθυγράμμιση του. Η συσκευή σου πρέπει να πατάει καλά στο πάτωμα και να μην ακουμπάει σε άλλα πράγματα. Ακόμη, πρέπει να δεις το εσωτερικό του. Έλεγξε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι καλά τοποθετημένα και δεν κουνιέται κάτι, που μπορεί να ευθύνεται για το ότι το ψυγείο κάνει θόρυβο. 

Γιατί δεν κλείνει η πόρτα του ψυγείου;

Αν δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου, είναι πολύ πιθανό να έχει χαλαρώσει το λάστιχο και να χρειάζεται αλλαγή. Μετά από κάποια χρόνια χρήσης του ψυγείου, είναι λογικό να χρειαστείς να αλλάξεις λάστιχο πόρτας, κάτι που μπορείς να αναλάβει για σένα άμεσα και οικονομικά ένας τεχνικός μας για επισκευές ψυγείων. Οι τεχνικοί μας θα σε προμηθεύσουν με το κατάλληλο ανταλλακτικό και θα δώσουν οριστική λύση στο ότι δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.

Μπορεί να γίνει επισκευή λάστιχου ψυγείου;

Συνήθως όχι. Είναι αλήθεια πως το λάστιχο μπορεί να χαλαρώσει μετά από χρόνια χρήσης και τότε θα σκεφτείς να κάνεις επισκευή λάστιχου του ψυγείου. Όμως η εργασία που γίνεται συνήθως είναι η αλλαγή και αντικατάστασή του με ένα καινούργιο λάστιχο. Η διαδικασία είναι οικονομική και σχετικά γρήγορη για έναν επαγγελματία.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του ZachosRepairs για επισκευές ψυγείων;

Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν καθημερινά όλο και περισσότερες επισκευές ψυγείων με επιτυχία. Μερικοί λόγοι για τους οποίους κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι οι εξής:

1. Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας προσφέρουν άμεση, έως και αυθημερόν εξυπηρέτηση για επείγουσες επισκευές ψυγείων – καταψυκτών.

2. Σε προμηθεύουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά για επισκευή ψυγείου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, ακόμα κι αν η εγγύηση της συσκευής σου έχει λήξει.

3. Σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες στο ψυγείο και την κατάψυξή σου.

4. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι αξιολογημένοι για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν και μπορείς να βλέπεις τις αξιολογήσεις στα προφίλ τους.

5. Εξυπηρετούν όλες τις μάρκες ψυγείων της αγοράς, για παλιά και νέα μοντέλα, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

6. Σου προσφέρουν εγγύηση επισκευής 6 μηνών, έτσι ώστε να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οικιακό Ψυγείο

Γιατί η σωστή λειτουργία των οικιακών συσκευών μας συμφέρει  όλους…

Επισκευή οικιακών συσκευών

Φόρμα Επικοινωνίας

Επισκυεή Πλυντήριο ρούχων

Για άμεση επικοινωνία καλέστε μας

Απαντάμε και άμεσα και κλείνουμε άμεσα ραντεβού